Sunday Practice: Introduction to Buddhist Ethics

21/05/2022 @ 11:30 AM – 2:00 PM –

After our practice this Sunday(5/22), our Dharma discussion topic will be, ‘Introduction to Buddhist Ethics.

Introduction to Buddhist Ethics
⬅ Go Back


Address
Peacestreet Community Center
106, Taipei City, Da’an District, 和平東路三段83號3 樓 Da’an
Taipei
106
Taiwan


Date & Time
Date(s) - 21/05/2022
11:30 AM - 2:00 PM

Event Details

Hello, again Zen friends!^^

**Masks will be required during practice**

After our practice this Sunday(5/22), our Dharma discussion topic will be, ‘Introduction to Buddhist Ethics.

We often discuss seeing our situation clearly and then choosing the best course of action for ourselves and others. To make such decisions, we inevitably respond to our own understanding of ethics, what’s ‘right and wrong’.

In this week’s talk, we’ll discuss the most basic ideas that underpin ethical action in Buddhism. Come and explore this interesting topic with us!

Read this or other talk notes at: justthiszen.com.

I hope you will be able to join us for our practice and this practical discussion.

If you are a new member, please message Justin to RSVP (LINE: hbcjustin ), wear loose-fitting comfortable pants for sitting, and arrive at 11:30am for the new member orientation.😊 🙏

Sunday Practice Schedule,
Every Sunday from 11:30am to 2pm,
11:30-12:00 30min. Beginner’s Orientation,
12:00 5min. Set up and Warm uptime,
12:05 20min. 1st Sitting,
12:25 5min. Walking Meditation,
12:30 20min. 2nd Sitting,
12:50 5min. Walking Meditation,
12:55 10min. 3rd Sitting,
1:05 5min. Break,
1:10-2:00 Dharma Talk and Discussion Time.

*ALL new members must attend the New Member Orientation on their first day of practice. After having the orientation, members are welcome to join at the usual starting time of 12, noon.

*RSVP’s are appreciated so that we can prepare the space appropriately.

*There is a $200NT minimum donation, but larger donations are always appreciated to help us cover the cost of the space.

*Members should wear or bring loose-fitting pants to sit comfortably.

*If members have their own meditation cushions, it is recommended that they bring them because our supply is limited.

*Members can access all of our previous Dharma talks on our website: justthiszen.com



Categories



⬅ Go Back

Related Upcoming Events

Related Articles

👍 You may also like:

Piano Masterclass

Piano Masterclass by Ivan Yanakov, 4-6 February

06/02/2021 @ 10:00 AM – 5:45 PM –

Following the success of Ivan Yanakov’s masterclass in December, the pianist will hold three days of masterclasses and teacher training. The events will culminate with a final concert of the participants.

Your F&B Retail Business

Pitch Your F&B Retail Business

26/06/2022 @ 2:00 PM – 5:00 PM –

Continuing with their mission to help entrepreneurs succeed in starting, and growing their F&B businesses, Mayur Srivastava, Elias Ek, and Andrew Klerck invite all F&B folks who are genuinely serious about starting a retail business, to join this high-intensity business idea development workshop on Sunday, June 26, in Taipei.

Leave a Reply

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop